طرز تهیه چای مرزنجوش
طرز تهیه چای مرزنجوش
دوستان همراه پیرو مطالب پیشین در زمینه معرفی مرزنجوش و سایر خواص درمانی آن و معرفی دمنوش این گیاه دارویی و فواید درمانی آن دراین مطلب به تهیه این دمنوش خواهیم پرداخت .دوستان گفتیم که دمنوش مرزنجوش دارای طبیعت گرم و اثرآرام بخش براعصاب، آن را تبدیل به یکی از بهترین داروها در درمان میگرن کهنه، درد شقیقه ها و بسیاری از سردردهای دیگر و نیز، بی خوابی نموده است. این گیاه با اثر تـب بُر و خلط آورخود، در درمان انواع سرماخوردگی ها مؤثراست و در دستگاه گوارش به عنوان داروی ضدّ نفخ و ورم معده، ضدّ اسهال و اشتهاآور کاربرد دارد.
روش تهیّه دمنوش
۱قاشق غذاخوری مرزنجوش، را به همراه دو لیوان آب سرد در یک قوری که بهتر است چینی باشدریخته، روی حرارت کم قرار می دهیم تا به نقطه جوش برسد؛ سپس قوری را روی حرارت غیرمستقیم(کتری یاسماور) می گذاریم تا درمدّت ۳۰ دقیقه به آرامی دم بکشد؛ پس ازآن، چای راصاف نموده، مصرف می کنیم.این نوشیدنی گوارا، برخلاف چای معمولی، تا چند روز قابل مصرف می باشند. بر خلاف چای سیاه، هـرقـدر زمان دم کشیدن چای بیشتر باشد، کیفیت آن، مطلوب تر خواهد بود. در صورت تمایل می توانید از همان ابتدا از آب جوش استفاده نمایید و مشابه چای معمولی دم کنید یا آن که بگذارید چای به مدّت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی شعله کم بجوشد. ترجیحا این چای ها را با عسل، خرما یا توت میل کنید. در صورت تمایل می توان چای را با چند قطره آب لیموترش تازه میل کرد.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.