طعم خوش آش گوجه سبزبهاری در بهاررمضان

Untitled-16660

طعم خوش آش گوجه سبزبهاری در بهاررمضان
باز هم ماه رمضان رسیده و صدای ربنا در کوی و برزن می‌پیچد و همه اهل خانه در کنار هم جمع شده و پای سفره‌های افطاری و سحری ساعات بیشتری را از کنار هم بودن لذت می‌برند. به همین مناسبت در این مطلب آموزش آش رمضانی و مناسب فصل بهار با خاصیت درمان کم خونی با تزیین سفره افطار که در ماه مبارک رمضان طرفداران بیشتری دارد اختصاص داده‌ایم.
بفرماییدآش گوجه سبز
مواد لازم برای تهیه آش گوجه‌سبز :(۶ تا هفت نفر)
گوجه‌سبز: ۳۰۰ تا ۵۰۰ گرم
ماش، عدس، نخود و لوبیاچیتی: از هر کدام نصف پیمانه
بلغور گندم :۲ پیمانه
جو پوست کنده : سه پیمانه
پیاز : یک تا ۲ عدد
پونه کوهی و نعناع خشک شده: مجموعاً یک قاشق غذاخوری
سبزی آش (جعفری، اسفناج، شنبلیله و تره) مجموعاً یک کیلوگرم تازه یا ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم خشک شده روغن زیتون : هفت قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده گوسفندی: در صورت دلخواه ۲۰۰ گرم
آب: به مقدار لازم
نمک، زنجبیل و زردچوبه : به مقدار لازم
طرز تهیه آش گوجه‌سبز
-نخست حبوبات را که از قبل خیس شده‌اند روی اجاق گاز قرار دهید تا بپزند.
-پیاز خُرد شده را به حبوبات پخته شده اضافه کنید.
-سبزی خُرد شده و ادویه‌جات را به مواد اضافه کنید.
-هسته گوجه‌سبز‌ها را درآوره و آن‌ها را به همراه پونه کوهی و نعناع خشک شده به سایر مواد بیفزایید.
-آش را به خوبی هم بزنید تا جا بیفتد.
-پس از آماده شدن آش را در ظرف مناسب بریزید و موقع مصرف روغن زیتون را به آن اضافه کنید.
– در برخی سلیقه‌ها برای تهیه این آش از گوشت هم استفاده می‌کنند به این صورت که یک عدد پیاز خُرد شده را با روغن کنجد تفت می‌دهند سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز تفت داده شده اضافه و صبر می‌کنند تا بپزد؛ گوشت چرخ کرده پخته شده را به آش می‌افزایند.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.