عرق پنیرک

۱۲۴۳-org

عرق پنیرک
برای به دست آوردن عرق پنیرک از شاخ و برگ و گل های این گیاه استفاده می کنند.از نظر طبیعت پنیرک طبق رای حکمای طب ایرانی گیاه و عرق پنیرک کمی سرد و تر است و عده ای آن را معتدل می دانند و در مورد خواص آن معتقدند که عرق پنیرک اعتدال دهنده و ملیّن است. اخلاط غلیظه را رقیق و اخلاط خیلی رقیق را معتدل می نماید. انسداد مجاری کبد را باز می کند و موجب ازدیاد ترشح ادرار و شیر می شود. در درمان التهاب ‌های تنفسی و جوش ‌های پوستی کاربرد دارد، دارای ویتامین A و B و C است و در درمان بیماری ‌های کلیه و مثانه بسیار مؤثر است، ضدسرفه و مرهم سینه است ، مصرف این عرق همچنین در درمان التهاب پروستات و ورم دستگاه تناسلی بانوان موثر است.
میزان مصرف: روزانه سه فنجان قبل از غذا می باشد.
احتیاط در مصرف: مصرف بیش از حد آن برای افرادی که معده ضعیفی دارند توصیه نمی شود.
گروه تحقیقات جامعه گیاه درمانی ایران

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.