علت تندی فلفل چیست؟
علت تندی فلفل چیست؟
کپساسین ماده ای در فلفل است که سبب گرم بودن این گیاه می شود .هرچند که فلفل گیاهی گرم است ، اما کپساسین موجود در آن سبب کاهش درجه حرارت بدن شده که یکی دلایل اصلی تمایل مردم مناطق آب و هوایی گرم به مصرف زیاد فلفل محسوب می شود. تحقیقات نشان داده که کپساسین به عنوان فعال ترین عنصر موجود در فلفل سبب کاهش میزان کلسترول خون و کاهش شدت سیگنال های درد در بدن می شود .این ماده همچنین خاصیت آنتی اکسیدانی (که سلول های شما را از آسیب های رادیکال های آزاد محافظت می کند)و ضد باکتریایی نیز دارد.این ماده به خواص درمانی فلفل کمک می کند و سیستم قلبی عروقی را تحریک ، سیستم هاضمه را تقویت ، درد موجود روی پوست یا مفاصل بدن را تسکین بخشیده و برای مثانه به عنوان داروی ضد احتقان وضد باکتری عمل کند .کپساسین موجود در فلفل نه تنها درد آرتروز و آرتریت روماتوئید را تسکین می دهد ، بلکه هنگام استفاده به شکل موضعی ، میزان ورم ناشی از این بیماری ها را کاهش می دهد.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.