غذاهای مناسب برای سفر و اوج لذت و سلامتی
غذاهای مناسب برای سفر و اوج لذت و سلامتی
غذاهایی که هنگام شروع سفر و در مسیر مسافرت استفاده می شود نباید پر چرب یا حاوی نمک زیاد باشد،زیرا می تواند در طول سفر باعث مشکلات گوارشی شود.بسیاری از غذاها در برابر میکروب ها و عوامل فساد مواد خوراکی،آسیب پذیرند، و به آسانی در معرض آلودگی های میکروبی یا مسمویت های غذایی قرار می گیرند،از جمله مواد پخته و سرخ کرده، به خصوص اگر حاوی چربی زیاد باشند . مواد شیرین و موادی که هنگام اماده سازی و طبخ آنها، نکات بهداشتی رعایت نشود و حاوی الودگی های اولیه یا ثانویه باشند.مثلا چنانچه در تهیه ی غذا،سبزی به کار رفته باشد،اگر قبل از طبخ ،سبزی به خوبی تمیز نشده باشد وآلودگی اولیه در آن زیاد باشد یا اگر غذا در ظروف غیر بهداشتی و آلوده نگهداری شود،همچنین اگر قسمت های داخلی ماده غذایی(به خصوص انواع گوشت) به خوبی پخته نشده و حرارت طبخ را دریافت کرده باشد . بیشتر و سریع تر در معرض آلودگی قرار می گیرد.انواع گوشت و تخم مرغ نیز از موادی هستند که می توانند به سادگی آلوده شوند.بنابراین لازم است در آماده سازی،پخت و نگهداری غذاهایی که در طول سفر در اتومبیل به همراه دارید،نهایت دقت و توجه را داشته باشید.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.