غذای نذری وزمان نگهداری
غذای نذری وزمان نگهداری
معمولاً فاصله بین پخت و مصرف غذاهای نذری زیاد است و این غذاها بدلیل مقدار زیاد تهیه شده در هر وعده ی غذایی و نبودن امکانات مناسب برای نگهداری اغلب بیرون از یخچال گذاشته میشوند در نتیجه این مسئله باعث افت کیفیت بهداشتی مواد غذایی میشود. در این حالت میکروارگانیسمها فرصت رشد پیدا کرده و از خود سم ترشح میکنند و در صورت مصرف غذای آلوده به سم این میکروارگانیسمها، فرد دچار مسمومیت غذایی خواهد شد. پس باید توجه داشت در صورتی که خودتان غذای نذری را طبخ میکنید سعی نمایید فاصله بین طبخ و پخش غذا تنظیم شده و زیاد نباشد همچنین سعی شود غذاهای آماده شده در مکان خنکی نگهداری شود و یا اگر غذای نذری را دریافت کرده اید وقصد نگهداری نذری را برای وعدههای بعد و مصرف سایر افراد خانواده دارید، آن را در ظروف دردار کوچک بریزند و در اولین فرصت، پس از گرم کردن حدود دمای ۷۵ درجه سانتیگراد مصرف کنید. حداکثر زمان مجاز برای نگهداری مواد غذایی پخته شده در داخل یخچال حدود ۷۲ ساعت می باشد.
گروه تحقیقات جامعه گیاه درمانی ایران
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.