ماکارونی غذایی بی ارزش
ماکارونی غذایی بی ارزش
ماکارونی غذایی است که امروزه پرطرفدار است و تبلیغات زیادی در مورد آن می شود .د رحالی که از نظر غذایی ارزش زیادی ندارد .زیرا خمیر آن با آرد نول(آردی که از قسمت مرکزی آندوسپرم گندم تهیه شده و درجه استخراج سبوس آن بالای ۲۵ درصد باشد) تهیه می شود و فاقد سبوس است؛زیرا اولاً سبوس گندم دارای گروه ویتامین های Bاست که برای سلامتی انسان ، به خصوص برای پوست وموفوق العاده مفید است .ثانیاً چون به حالت خمیری است و زیاد جویده نمی شود ، موسین و پتالین کمتردر دهان تولید می گردد و وقتی وارد معده می شود به راحتی هضم نمی شود ،مدت زمان زیادی در معده می ماند و سنگینی خاصی ایجاد می کند وچون فاقد فیبر گیاهی است ، یبوست ایجاد می کند و باعث به وجود آمدن گازهای سمی و الکل در روده بزرگ می شود.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.