مصارف خرفه

Untitled-4

مصارف خرفه
از دیدگاه طب ایرانی خرفه طبعی خیلی سرد و تر دارد . حرارت خون و کبد و معده را تسکین داده و برای تسکین شدت تبهای گرم و صفراوی و تسکین عطش و کنترل ترشح ادرار در مورد بیماری دیابت و رفع سردرد های گرم مفیداست . دارای نیروی قابضه و مدر می باشد . همانندروغن ماهی دارای اسید چرب امگا ۳ می باشد در نتیجه مصرف آن عامل موثری برای کاهش کلسترول و فشارخون می باشد . برای سرفه و سوزش مجرای ادرار و مثانه و روده ها و بواسیر و همچنین تسکین حرارت رحم و سوزش و درد آن موثر می باشد . تخم های سیاه و کوچکش ضد کرم کدو هستند و عصاره ساقه و برگ هایش برای بیماریهای کبد و بیماریهای کمی ویتامین c بسیار مفیدند ، ضماد برگ و ساقه هایش می تواند به تنهایی برای تسکین حرارت اعضا و سوختگی آتش مفید باشد . اگرخرفه پخته و با کمی پیاز و روغن سرخ کرده و مصرف نمایید برای قطع اسهال صفراوی مفید است .خرفه حاوی ویتامین A ,B1 ,B2 ,B3 ,E می باشد و نکته بسیار با اهمیت میزان اسیدهای چرب امگا ۳ است که از بقیه سبزیجات بیشتر است .همچنان که گفتیم از نظر حکمای طب سنتی طبیعت گیاه خرفه سرد و تر است و از نظر خواص درمانی دارای اثرات گوناگونی است . از جمله : تصفیه کننده خون ، تسکین دهنده تشنگی ، محافظ کبد ، مقوی قلب ، ضد عفونی کننده ، شل کننده عضلات ، ادرار آور ، شیر افزا ، قارچ کش ، مقوی و منقبض کننده رحم ، درد کلیه و مثانه را رفع می کند ، موجب قطع اسهال می شود . مقوی قوای جنسی است و در علاج تب های گرم مفید است .قویت روده ها و تبهای گرم می توانم بسیار نافع باشم به خصوص در فصل های گرم سال و برای اشخاص گرم مزاج.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.