مهار فشار خون بالا با میرزا
مهار فشار خون بالا با میرزا
میرزا قاسمی غذای محلی شهرهای شمال کشور است، هر چند اکنون در بیشتر مناطق کشور این غذا مصرف میشود.میرزا قاسمی به علت داشتن پتاسیم برای مبتلایان به فشار خون بالا بسیار مفید است.میرزا قاسمی حاوی فیبر، پروتئین، آهن، کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم، کربوهیدرات و انواع ویتامینهای A ، D ، C و گروه ویتامینهای B مانند B۱ ، B۲ و B۶ است.
مهمترین خواص میرزا قاسمی
این غذا حاوی فیبر فراوان بوده بنابراین برای افرادی که قصد دارند وزن خود را کاهش دهند، مفید است، زیرا فیبر موجود در میرزا قاسمی باعث احساس سیری و کاهش اشتها در افراد میشود.سیر موجود در میرزا قاسمی خاصیت آنتیبیوتیکی دارد؛ این غذا برای مبتلایان به چربی خون مناسب است.میرزا قاسمی حاوی پتاسیم بوده، بنابراین مصرف این غذا برای مبتلایان به فشار خون بالا مفید است. میرزا قاسمی به علت داشتن آهن غذایی مفید برای مبتلایان به کمخونی است.بادنجان حاوی آلکالوئیدی به نام “سولانین” است، بنابراین مصرف بادنجان در افرادی که معده ضعیف دارند، ممکن است موجب ایجاد آلرژی و مسمومیت شود؛ اشخاص برای پختن بادنجان باید نخست پوست آن را بکنند سپس بادنجان را به شکل ورقهورقه ببرند و روی ورقهها نمک بپاشند، در این صورت آب بادنجان خارج میشود؛ این آب زرد رنگ و حاوی سولانین است؛ پس از خارج شدن آب بادنجان، آن را به خوبی بشویید و بپزید؛ بادنجانهای تلخ سولانین بیشتری نسبت به بادنجانهای شیرین دارند.ادامه دارد….
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.