هل ، چاشنی آشنای غذاهای خانگی

Untitled-9

هل ، چاشنی آشنای غذاهای خانگی
هل ؛ گیاهی است از خانواده زنجبیل ، علفی و پایا که از ریزوم های آن هر ساله شاخه های زیادی به ارتفاع تا ۵ متر می روید . برگ ها نوک تیز و منتهی به غلاف بزرگ هستند که به صورت متناوب بر روی ساقه ها قرار می گیرند . در پهنک برگ هل یک رگبرگ اصلی وجود دارد که از آن رگبرگ های فرعی به صورت شانه ای جدا می شوند .گل ها به صورت سنبله یا گرزن ، میوه ها به صورت پوشینه نا شکوفا بوده و هر میوه حاوی چند دانه است که بویی قوی و طعمی مطبوع دارد .منشا هل به کشورهای جنوب شرقی آسیا، نپال و هندوستان باز می گردد. گونه های مختلف این گیاه به رنگ های سفید، سیاه و قرمز است. و جزء محصولات وارداتی به ایران محسوب می شود .از نظر طب ایرانی طبیعتی گرم و خشک دارد . هل کالری ناچیزی دارد ولی سرشار از مواد معدنی مختلف، ترکیبات ضد سرطانی و فیبر است. از مغز و پوست آن برای درمان و معطر ساختن غذاها و پختن شیرینی استفاده می‌شود. جویدن دانه‌های آن پس از صرف غذا به هضم و گوارش بهتر غذا کمک می‌کند و می‌تواند بوی نامطبوع دهان را از بین ببرد.خواص گرمابخشی دارد ،مصرف آن تب را پایین می‌آورد و ترشی معده را برطرف می‌کند و معده و روده‌ها را تقویت می‌ نماید هل همچنین کلیه ها را تقویت می کند و برای درمان شب ادراری کودکان موثر است و می تواند برای رفع بیماری های چشم و تسکین درد روماتیسم مفید باشد .

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.