پاییز وسرماخوردگی و سوپ سم زدای سیر و زنجبیل
پاییز وسرماخوردگی و سوپ سم زدای سیر و زنجبیل
همراهان پاییزی،مصرف سیر نه تنها برای قلب بلکه برای سم زدایی بدن نیز بسیار مفید است. این سبزی پرخاصیت حاوی خواص آنتیویروس، آنتیباکتریال و آنتیبیوتیکی است و همچنین دارای ترکیبی شیمیایی موسوم به آلیسین است که موجب تقویت و افزایش سلولهای سفید خون میشود و در نتیجه به رفع سموم از بدن کمک موثری می کند.سیر سرشار از فولیک اسید، کلسیم و آهن است خوردن سیر، مجاری تنفسی و خون را پاک میکند و شدت تنگی نفس را کاهش و موجب درمان آن میشود. زنجبیل ریشه یک درخت است که طبیعت گرم و خشک دارد ویک ادویه شناخته شده در طول تاریخ است و با توجه به خاصیت گرمی و خشکی که زنجبیل دارد این خشکی باعث خشک شدن رطوبت اضافی بدن از جمله رطوبت روده و معده میشود و میتواند برطرف کننده تشنگی به ویژه تشنگی ناشی از تجمع بلغم در معده باشد.زنجبیل برای معده، قلب، کبد و مغز مقوی است و همچنین سموم حیوانی در بدن را خنثی میکند، در واقع سموم حیوانی در بدن به معنای مرغهایی هستند که برای پرورش آنان از آنتی بیوتیک استفاده شده یا گوشت گاو که با برخی سموم تماس پیدا کرده است و با غذا خوردن وارد بدن شده است.زنجبیل اخلاط لزج بدن را دفع میکند؛ برای کسانی که رطوبت مغز دارند به شکلی که خواب آنان زیاد شده، کسالت دارند و پف سر و صورت آنان زیاد است، همچنین لعاب دهان آنان زیاد شده و آب دهان آنان به هنگام صحبت کردن پرتاب میشود، میتواند موثر باشد. در برخی موارد برای تکرر ادرار مفید است و در افرادی که سردی کردهاند میتواند موثر باشد.اما دوستان با توجه به خواص مختصری که از سیر و زنجبیل برای شما همراهان ذکرشد .قصد داریم در مطالب آتی با یک وعده سلامتی برای شام باعنوان سوپ سم زدای سیر و زنجبیل و طرز تهیه آن آشنا شویم.خرسندیم که همراهمان هستید .
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.