پرتقال ، ابرمیوه زمستان

Untitled-4

پرتقال ، ابرمیوه زمستان
پرتقال با اسم علمی Citrus Sinensis از خانواده Rutaceae (تیرهٔ سدابیان یا مرکبات) در ختی متوسط و همیشه سبز به ارتفاع تا ۵-۷متر با برگ‌های بیضوی یا بیضوی مستطیل وسبزبا دمبرگ با بال باریک یا فقط لبه دار. گل‌ها به رنگ سفید و معطراست. میوه‌ی آن اغلب کوچک با پوست نه چندان تلخ ونارنجی کمی ناصاف، گوشت آن شیرین و یا ترش و شیرین و بسته به ارقام مختلف دارای رنگ زرد و قرمز می باشد . از انواع مختلف پرتقال میتوان به پرتقال خونی، بیروتی، تامپسون و ماندارین اشاره کرد. پرتال ابتدا از چین به هندوستان برده شده و سپس آنجا به نقاط دیگر دنیا راه یافت.ریشه پرتقال از جنوب شرقی آسیا (چین وهند) می‌باشد درایران اغلب نواحی مازندران ، گیلان، خوزستان ، جنوب فارس ، هرمزگان ، کرمان و بلوچستان پراکندگی دارد. یک میوه پیوندی است که در دوران باستان احتمالاً با پیوند نارنگی و پومیلو(بزرگترین میوه از خانواده مرکبات به نام دارابی) پرورش داده شد.معروف‌ترین گونه اصلاح شده پرتقال در دنیا تامسون ناول می‌باشد. بیروت، پایتخت لبنان نیز یکی از معروفترین مکان‌های پرورش آن درجهان می‌باشد که پرتغال بیروتی آن نیز معروف است. پرتقال یکی از قدیمی‌ترین میوه‌هایی است که بشرازآن استفاده می‌کرده‌است و در حدود ۵۰۰ سال قبل از میلاد مسیح کنفوسیوس از آن نام برده‌است. در حال حاضر بیشتر از ۲۰۰ نوع پرتقال در آمریکا کشت می‌شود. پرتقال اولیه، کوچک، تلخ و پر از هسته بوده‌است که در اثر تربیت مهندسی ژنتیکی و همچنین انتخاب نوع بهتر و کود کافی درشت تر و شیرین تر شده‌است. با یک هفته پرتقالی و سایر خواص درمانی و منحصربفرد پرتقالی همراهتان هستیم .

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.