چربی و شوری قاتل سلامتی روزه داران
چربی و شوری قاتل سلامتی روزه داران
روزه داران از خوردن غذاهای چرب، شور و شیرینی جات مصنوعی پرهیز کنند تا دچار سردرد نشوند.با خودداری از خوردن غذاهایی چون کله پاچه، کباب و زولبیا و بامیه می توان از بروز برخی بیماری های شایع ماه مبارک رمضان جلوگیری کرد.استفاده از برخی شربت ها از جمله شربت سکنجبین و گلاب از تشنگی روزه دار در طول روز می کاهد.بوی بد دهان، یبوست، نفخ و سردرد از شایع ترین مشکلات روزه دار است و روزه داران با رعایت موارد توصیه شده در طب سنتی، کمتر با این مشکلات مواجه می شوند.برای جلوگیری از خشکی، یبوست و برخی بیماری های گوارشی در ماه مبارک رمضان باید در پخت و پز غذاها از آلو و قیصی استفاده شود. روزه داران علاوه بر رعایت بهداشت دهان و دندان باید در هنگام سحر شربت لیمو ترش بنوشند.
اخبار مرتبط
Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.