کلوچه های عید ، طعم های به یاد ماندنی

Untitled-51

کلوچه های عید ، طعم های به یاد ماندنی
کلوچه با مغز گردو دارای طبعی گرم و تر است .
مواد لازم :
آرد سبوس دار : ۴ پیمانه
شکر یا آب : ۱ پیمانه
گردو : ۱۵۰ گرم
هل : به میزان لازم
شکر قهوه ای : به میزان لازم
روغن کنجد : ۱ پیمانه
روش تهیه :
آرد را با شیر یا آب و روغن خمیر کرده و خوب ورز می دهیم تا خمیر یکدست شود . خمیر را به مدت ۲ الی ۳ ساعت در ظرفی گذاشته و اجازه می دهیم خوب ور بیاید . شکر قهوه ای را کوبیده ، گردو را به شکر اضافه کرده و می کوبیم . در نهایت مقداری پودر هل به آن اضافه می کنیم . بعد از این که خمیر آماده شد ، مقداری از آن را برداشته ، کف دست پهن می کنیم ، کمی از گردوی آماده شده را در وسط خمیر گذاشته و آن را گرد کرده و کمی پهن می کنیم . کلوچه ها را در سینی فر گذاشته و با حرارت ملایم می پزیم .

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.