گوشت قرمز نخور تا نقرس نگیری!!

گوشت+قرمز (۱)

گوشت قرمز نخور تا نقرس نگیری!!
زمانی که در غرب فقط ثروتمندان گوشت قرمز می خوردند ، نقرس را بیماری ثروتمندان می نامیدند .بیمار نقرسی باید از خوردن غذاهایی که اسید اوریک و پورین تولید می کنند پرهیز نماید .این غذاها عبارتند از انواع گوشت قرمز ، تخم مرغ و ماهی.خصوصاً گوشت های غده ای بسیار مضر هستند .کسی که دچار نقرس است باید از نوشیدن چای ، قهوه، و خوردن شکر ، آرد سفید و محصولات وابسته ، انواع غذاهای فرآوری شده و کنسروی خودداری کند .مصرف ادویه جات و نمک نیز حتی الامکان به حدّاقل کاهش یابد.گیاهان دارویی کاهش دهنده اسید اوریک عبارتند از : اسفرزه ،جعفری،زیتون، کرفس،نارنج،هویج

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

اخبار مرتبط

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.